Prislister Link

Startside
Hvad er nyt
Rådgivning
Vores Produkter
Feriehuse
Her finder du os
Kontakt os
FAQ

 

Vores produkter

 

Biobrændsel
Naturprodukter
Absorberingsprodukter

 

 

 

   

Tlf. 5932 8743, Mobil: 4016 8743 Fax: 5931 0313 

 

Krydderurter:
Hvidløgsprodukter, Bukkehorn, Timian, Rosmarin, Mynte, Oregano, Tangmel, Anis, Lakrids m.fl..

Blandingsprodukter:
Equinan, Garmin B Pulver m.fl.

Produktbeskrivelse:

 

Naturprodukter:

Hvidløg er et naturligt aromastof, der øger dyrenes ædelyst, det har en immunstimulerende og antibakteriel effekt, kan hjælpe til med at holde dyr fri for orm og lopper, kan med fordel anvendes i fodret til alle dyr.
Fås i pulver, granuleret eller som juice.

Bukkehorn er et produkt der dufter meget og som fremmer dyrenes ædelyst meget, har en positiv indvirkning på fordøjelsen og virker beroligende.
Fås i pulver eller som frø.

Timian, Rosmarin, Mynte og Oregano er tre produkter der på forskellig måde dufter meget og som fremmer dyrenes ædelyst, de har alle tre en antibakteriel effekt og giver et naturligt tilskud af de essentielle olier. Fås i pulverform.

Anis og Lakrids er to produkter med specielle aromaer og specielt heste sætter stor pris på disse produkter i form af øget ædelyst, kan hjælpe på luftvejs problemer.
Fås i pulverform.

Tangmel er en naturlig kilde til organisk bundne mineraler, naturlige vitaminer og aminosyrer. Har et indhold på mere end 60 forskellige mineraler, alle vigtige vitaminer og 21 aminosyrer, dette gør tangmel velegnet som et naturligt fodersupplement til især dyr med mangelsymptomer. Fås i pulverform.
 

Blandingsprodukter:
Equinan, Garmin B Pulver m.fl.
 

Equinan er et naturligt tilsætningsstof til hestefoder, der øger ædelysten, giver større energiressourcer og kan lette ledsmerter hos heste. Fås i pulverform.

Garmin B Pulver er et naturligt insekt-repellerende middel, der bruges til at ”afskrække” generende/bidende insekter hos heste. Fås i pulverform.
 


 

 
Nyhed
 

 

Nyhed2

 

 

Copyright © TM Trading - Hjemmesiden er lavet af www.webdesign.ifuok.dk